Kindcentrum

Identiteit

Contact

Komst van Ontmoetingsschool Wateringen alleen mogelijk met jouw steun!

2 aug 2022

Voor de komst van een nieuwe basisschool gelden strenge regels vanuit het ministerie. Zo wordt beter gekeken of er voldoende belangstelling is voor een nieuwe school en of deze voldoende kwaliteit kan bieden.

Alleen als er genoeg ouderverklaringen zijn, is de kans groot dat de school er ook echt komt. Voor elk nieuw schoolinitiatief in jouw buurt kun je tot 15 oktober zo’n ouderverklaring afgeven, mits je kind 2, 3 of 4 jaar is op 1 november van dit jaar.

Vrijblijvend en binnen 2 minuten geregeld

De ouderverklaring is vrijblijvend en verplicht je tot niets. Voor de ouderverklaring moet je inloggen op Mijn DUO. Als je bent ingelogd, kun je de ouderverklaring afgeven. Dat is zo geregeld. Je hebt alleen het burgerservicenummer van je kind nodig, voor controle op leeftijd, postcode en woonplaats. Zorg dat je dit nummer weet voordat je verder gaat.

Andere ouders zien jouw ouderverklaring niet. Ook voor de initiatiefnemer is niet zichtbaar wie een ouderverklaring heeft afgegeven.

Met jouw steun is de kans groot dat Ontmoetingsschool Wateringen er ook echt komt. Vul de ouderverklaring daarom vandaag nog in.

Dit kan via https://duo.nl/apps/initiatief-nieuwe-scholen/index.html
Of via de knop ‘Ouderverklaring DUO

Hartelijk dank!

Aanmelden nieuwsbrief

Ik ben akkoord met het verwerken van mijn mailadres. Deze zal alleen gebruikt worden voor het versturen van nieuws rondom het proces:

2 + 3 =